viernes, 23 de abril de 2010

Samaranch mort, un feixiste menys...



Carta enviada el 23 d'abril als diaris AVUI i EL PUNT amb l'esperança de ser publicada... Ni un pas enrera

SAMARANCH

“Sóc un franquista químicament pur” així és com ja fa uns quants anys es va autodefinir un falangista que duia per nom Juan Antonio Samaranch i Torelló, i per tant, per afinitat, coresponsable dels crims que el franquisme va cometre, i segueix cometent, contra els catalans, la nostra llengua i la nostra cultura, o sigui contra el seu propi poble. Hi ha un adjectiu que defineix sense cap mena de dubtes aquest tipus d’individus: traïdor.
En aquests moments de la seva defunció, crida molt l’atenció que els nostres representants polítics, de tots els colors –fins i tot aquells que es proclamen independentistes-- s’hagin oblidat de qui era i a qui representava realment aquest personatge i li hagin organitzat i assistit personalment a un sepeli de rei, suposo que en agraïment a la seva estima i fidelitat al país. Això uns senyors que d’aquí a quatre dies es vestiran de catalanistes i ens demanaran el vot. Quina manca de dignitat, quina vergonya!!.
August Bernat i Constantí

1 comentario:

OZsupplier dijo...

This post was definitely worth the time to read and take in. Most times I read a post I just skim over the contents, but not this one. Good job!

------------------------------
franchise for exports | cattle exports | livestock exports