lunes, 19 de abril de 2010

Per Sant Jordi, La Canalla Condal donem la Cara...


Per Sant Jordi, La Canalla Condal donem la Cara

www.lacanallacondal.com

Una vegada més, per Sant Jordi, La Canalla Condal donem la Cara. La vida ens ofereix triar Cara o Creu; ja sabem qui dona la Creu... i nosaltres preferim donar la Cara.

El premi La Cara de Sant Jordi està destinat a aquelles entitats o persones que tinguin necessitat de recursos econòmics per tal de millorar la seva tasca social entre els sectors de població més desfavorits.

No volem esperar ni cal obrir cap sobre. Enguany, La Canalla Condal ha decidit destinar els diners de la recaptació a l’Asociación de Mujeres Anti-Mutilación – AMAM, pel seu combat contra l’ablació femenina. Una campanya insistent de sensibilització entre les dones africanes que viuen entre nosaltres destinada a eliminar per sempre aquesta brutal tradició, tant aquí com en als pobles de on provenen.

Per tal de recollir aquests diners de suport La Canalla Condal ha organitzat una festa solidària en benefici d’AMAM, a qui aniran destinats els 12 euros de cada una de les entrades venudes.

Enguany, la festa es celebrarà el dimecres, dia 21 d’abril a partir de les 8 del vespre al Harlem Jazz Club de Barcelona (c. Comptessa de Sobradiel, 8) d’acord amb la següent programació:

- Cristina Fallarás – presentació de la festa solidària
- Ragna Mpiza – DJ’sessió
- Ikatú - música en viu
- Xampi – DJ’sessió
- Vickisoise - pallassa
- Pol Borras - acció pictòrica
- Taula BookCrossing

Si no podeu venir a la festa però voleu sortir a la foto també podeu adquirir el vostre punt de llibre als punts de venda anticipada a:

La Confiteria, carrer Sant Pau, 128

Oreneta, Gran Via 662

Entrada: 12 €, amb 1ª consumició i pica-pica

A benefici de l’Asociación de Mujeres Anti-Mutilación–AMAM

No hay comentarios: